가야대학교 분성도서관

상단 글로벌/추가 메뉴

회원 로그인


전자자료

자료검색

E-Book

검색 타입
상세검색
검색어[가나다ABC : F]
1,200건 중 1200건 출력
30/60 페이지 엑셀파일 출력
제한항목
가야대학교 삭제
검색결과제한

검색간략리스트

열거형 테이블형
581.
서명
Food allergies : the ultimate teen guide / 미리보기
저자
Reino, Jessica
출판사
출판년
2015
자료유형
전자책 전자책 URL
582.
서명
Food allergies and sensitivities : your questions answered / [electronic resource] 미리보기
저자
Richer, Alice C.
출판사
ABC-CLIO, LLC/Greenwood
출판년
2019
자료유형
전자책 전자책 URL
583.
서명
Food and famine in the 21st century [electronic resource] / 미리보기
저자
Dando, William A.
출판사
Abc-Clio
출판년
2012
자료유형
전자책 전자책 URL
584.
서명
Food and health in early modern Europe : diet, medicine and society, 1450-1800 / [electronic resource] 미리보기
저자
Gentilcore, David.
출판사
Bloomsbury Academic, an imprint of Bloomsbury Publishing Plc.
출판년
2016
자료유형
전자책 전자책 URL
585.
서명
Food and power in Hawai軻i : visions of food democracy / 미리보기
저자
Kimura, Aya Hirata Suryanata, Krisnawati
출판사
University of Hawai軻i Press
출판년
2016
자료유형
전자책 전자책 URL
586.
서명
Food and urbanism : the convivial city and a sustainable future / 미리보기
저자
Parham, Susan.
출판사
출판년
2015
자료유형
전자책 전자책 URL
587.
서명
Food as a human right : combatting global hunger and forging a path to food sovereignty / [electronic resource] 미리보기
저자
Schanbacher, William D.
출판사
Praeger, an imprint of ABC-CLIO, LLC
출판년
2019
자료유형
전자책 전자책 URL
588.
서명
Food at sea : shipboard cuisine from ancient to modern times / 미리보기
저자
Spalding, Simon.
출판사
출판년
2015
자료유형
전자책 전자책 URL
589.
서명
Food cultures of Japan : recipes, customs, and issues / [electronic resource] 미리보기
저자
Jacob, Jeanne
출판사
출판년
2022
자료유형
전자책 전자책 URL
590.
서명
Food in the Gilded Age : what ordinary Americans ate / 미리보기
저자
Dirks, Robert
출판사
출판년
2016
자료유형
전자책 전자책 URL
591.
서명
Food justice [electronic resource] / 미리보기
저자
Gottlieb, Robert
출판사
MIT Press
출판년
2010
자료유형
전자책 전자책 URL
592.
서명
Food labels : your questions answered / [electronic resource] 미리보기
저자
Brehm-Curtis, Barbara
출판사
ABC-CLIO
출판년
2019
자료유형
전자책 전자책 URL
593.
서명
Food lit : a reader's guide to epicurean nonfiction / [electronic resource] 미리보기
저자
Stoeger, Melissa Brackney.
출판사
Libraries Unlimited
출판년
2013
자료유형
전자책 전자책 URL
594.
서명
Food literacy : how do communications and marketing impact consumer knowledge, skills, and behavior? : workshop summary / 미리보기
저자
Pray, Leslie A.
출판사
The National Academies Press
출판년
2016
자료유형
전자책 전자책 URL
595.
서명
Food matters : Alonso Quijano's diet and the discourse of food in early modern Spain / 미리보기
저자
Nadeau, Carolyn A.
출판사
출판년
2015
자료유형
전자책 전자책 URL
596.
서명
Food on foot : a history of eating on trails and in the wild / 미리보기
저자
Gu?zey, Demet
출판사
출판년
2017
자료유형
전자책 전자책 URL
597.
서명
Food routes : growing bananas in Iceland and other tales from the logistics of eating / [electronic resource] 미리보기
저자
Metcalfe, Robyn Shotwell
출판사
MIT Press
출판년
2019
자료유형
전자책 전자책 URL
598.
서명
Food safety : a reference handbook / 미리보기
저자
Redman, Nina
출판사
ABC-CLIO
출판년
2017
자료유형
전자책 전자책 URL
599.
서명
Food sovereignty, agroecology and biocultural diversity : constructing and contesting knowledge / 미리보기
저자
Pimbert, Michel P.
출판사
Routledge
출판년
2018
자료유형
전자책 전자책 URL
600.
서명
Food trucks, cultural identity, and social justice : from loncheras to lobsta love / 미리보기
저자
Agyeman, Julian Matthews, Caitlin Sobel, Hannah
출판사
MIT Press
출판년
2017
자료유형
전자책 전자책 URL
  21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  

퀵메뉴

대출현황/연장
예약현황조회/취소
자료구입신청
상호대차
FAQ
교외접속
사서에게 물어보세요
메뉴추가
quickBottom

카피라이터

  • 개인정보보호방침
  • 이메일무단수집거부

김해캠퍼스 | 621-748 | 경남 김해시 삼계로 208 | TEL:055-330-1033 | FAX:055-330-1032
			Copyright 2012 by kaya university Bunsung library All rights reserved.